Fokozott szabadság - maximális biztonság

Arcpajzsaink tökéletes kiegészítő védelmet biztosítanak különböző szektorok dolgozói számára a koronavírus elleni küzdelemben. Európában gyártott arcpajzsaink hivatalos svédországi (RISE Research Institutes of Sweden AB Certification) COVID-19 védelmi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Csökkentik a cseppfertőzés kockázatát, újrafelhasználható kialakításuk pedig hatékony védekezést biztosít.

  • Az orr, a száj és a szemek védelme: a 0,5 mm vastag, nagyméretű, lekerekített plexi az arc teljes védelmét biztosítja, miközben szabad kommunikációt és zavartalan kilátást szavatol.

  • Újrafelhasználható: az első használat előtt a védőfóliát a plexi mindkét oldaláról el kell távolítani. Az arcpajzs tisztítást és fertőtlenítést követően újra felhasználható.

  • Minőség: fröccsöntéses eljárással készült európai termék, amely magasabb kategóriát képvisel az egyszerű 3D nyomtatással készült, vékony plexis megoldásoknál.

  • Funkciók: mérete épp úgy beállítható, mint egy baseball sapkának. A plexi egy mozdulattal felhajtható. Szemüvegesek is kényelmesen hordhatják.

  • Személyre szabható: az arcpajzs szükség esetén logózható, feliratozható. Színválaszték: sárga, fehér, piros, szürke, kék.

  • Kiemelkedő ár-érték arány: sokkal jobb minőséget biztosít hasonló áron, mint az egyszerűbb kialakítású, 3D nyomtatású, vékony plexivel rendelkező arcpajzsok.

pajzs2

Minimális rendelési mennyiség: 50 darab (darabár: nettó 1300 forint).

Rendelési mennyiség függvényében akár nettó 1000 forint alatti kedvezményes darabár.

Elérhetőségek

3D-keret Gépjárműalkatrész Kft.

1097 Budapest, Illatos út 19-23.

Telefon: +36709495363

E-mail: keret@3dkeret.hu